Sådan opdrager du din Shih Tzu hund

Shih Tzu hunde er meget nemme at omgås. De er af den type hund, der ikke gør meget. Hvis du opdrager din Shih Tzu korrekt, vil det være en fornøjelse at have den med i familien. Vi vil herunder fortælle dig nogle tips til, hvordan du kan opdrage din Shih Tzu hund korrekt.

– Shih Tzu hunde elsker at blive kælet med. Sørg for at kæle din Shih Tzu hver dag, så den føler sig tryg og elsket.

– De fleste Shih Tzu hunde er meget rolige af natur, men der kan være enkelte individer, der gør lidt mere. Hvis du oplever, at din Shih Tzu gør lidt for meget, så prøv at træne den i ro og mag.

– Nogle Shih Tzu hunde kan have tendens til at være lidt forlegne. Sørg for at socialisere din Shih Tzu, så den lærer at kende andre mennesker og dyr. På den måde kan du undgå, at din Shih Tzu bliver for bange eller genert i forskellige situationer.

Vi håber, at disse tips har været til gavn for dig. Husk på, at det er meget vigtigt at opdrage din Shih Tzu hund korrekt, så I begge to kan få et godt og langvarigt sammenhold. Hvis du følger disse tips, er vi sikre på, at du vil have mange års glæde af din Shih Tzu hund. Tak fordi du læste med. Shih Tsu opdragelse kan virkelig være en fornøjelse, hvis man sørger for at følge nogle enkle tips.

Hunde elsker konsekvens, og det er derfor vigtigt at have tålmodighed når man opdrager sin Shih Tzu hund – have tillid til processen, og I vil begge blive glade for resultatet.

Husk på at alle hunde er forskellige, og derfor kan der være individuelle behov og ønsker hos jeres Shih Tzu. Lyt til din hund. Vi ønsker jer held og lykke med jeres Shih Tzu opdragelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *