Kender du til cleanroom tablets mange fordele?

Har du førhen hørt om cleanroom tablets? En cleanroom tablet er det nyeste inden for teknologi til ekstreme arbejdsmiljøer. Sådan en tablet kan være med til at optimere din arbejdsdag, sikre det sterile arbejdsrum og minimere spildtid med en hurtigreagerende multifunktionel touchskærm, der kan benyttes hvor som helst.

Den enkle og bedste løsning til en funktionel arbejdsplads

En cleanroom tablet er et innovativt teknologisk design, som er skræddersyet til stort set alle former for ekstreme arbejdsmiljø. Et ekstremt arbejdsmiljø omfatter eksempelvis et arbejdsrum, hvor ekstrem hygiejne og sterilitet nødvendiggøres. Det kan også gælde arbejdsrum, hvor enten ekstremt høje eller lave temperaturer spiller ind. Her kan man ikke benytte hvilket som helst form for IT-udstyr, da udstyret skal kunne modstå de ekstreme forhold uden at tage skade.

Dette er netop hvad denne slags tablet kan. Dens modstandsdygtige design gør den tolerant over for både vand, fugt og støv og samtidig kan den tåle rengøringsmidler på samtlige overflader. En cleanroom tablet er designet med fuldkommen glatte overflader uden åbninger eller sprækker, så du er garanteret at skidt og snavs ikke sætter sig i skærmen.

En tablet der opfylder alle dine krav

En cleanroom tablet er ikke udelukkende designet til én specifik arbejdsplads, da den er multifunktionel og kan skræddersys efter behov. Har du behov for et kommunikationsanlæg? Har du brug for en smart tablet til dataindsamling? Måske behøver du en kamerafunktion til at tage billeder? En cleanroom tablet kan det hele. Den kommer tilmed med en uovertruffen højtoplæsnings berøringsskærm, som også kan benyttes med beskyttelseshandsker.

Dens unikke og multifunktionelle design er med til at forbedre din daglige arbejdsprocedure, hvad end dit behov er.